Premiere: The Hunger Games

maart 28, 2012 Film No Comments

The Hunger Games is een verfliming van het door Suzanne Collins geschreven boek. Ook de film is co-produced door Suzanne Collins zelf en wereldwijd in premiere gegaan op 23 maart. Het verhaal vertelt het avontuur van de 16 jarige Katniss Everdeen die in een post-apocaliptische wereld leeft ergens ver in de toekomst. The Capitol is een metropolis die de macht over de wereld heeft. Zij houden een jaarlijks evenement waar een jongen en een meisje elkaar zullen bestrijden tot de dood.

Het volledige verhaal is geschreven in een driedelige boekenserie. Suzanne Collins heeft het verhaal enigzins aangepast zodat het zich beter leent voor een film. Er is gekozen om de film geschikt te maken voor een PG-13 rating. Een aantal critici wijzen erop dat dit het verhaal erg saai en plat maakt.

Zie hier de trailer:

Top

Copyright © 2011 All Rights Reserved.