Tommy Lee aangeklaagd door voormalige assistent

december 2, 2011 Entertainment No Comments

Vanochtend las ik via een app op mijn smartphone dat rocker Tommy Lee is aangeklaagd.

Rocker Tommy Lee wordt voor de rechter gesleept door zijn voormalige assistent. Michael Sullivan blijk werkweken van ongeveer 80 tot 100 uur te hebben gewerkt zonder enige compensatie voor de overuren. De functies die de assistent in nam waren onder meer chauffeur, boekhouder, butler, kok, bodyguard en babysitter. Volgens Sullivan zou de 49 jarige rocker tevens onterecht geld in hebben gehouden van zijn salaris.
Zo heeft Tommy ook gevraagd om bij hem in te trekken heeft hij onaangekondigd duizenden euro’s aan huur ingehouden, ook toen hij alweer uit het huis was vertrokken. Tevens heeft Tommy hem onterecht op laten draaien voor telefoonkosten en autoschade. Als klap op de vuurpijl heeft de drummer er ook voor gezorgd dat Sullivan klussen mis liep door hem zwart te maken.

Het was al langer bekend dat de drummer geen lieverdje is, zo is hij tijdens zijn huwelijk met Pamela Anderson menig maal in het nieuws verschenen. Met name omdat hij genoot van de Rock & Roll levensstijl waar drank en drugs geen onbekende verschijnselen zijn.

Top

Copyright © 2011 All Rights Reserved.