Houding van mensen t.o.v. 3D schermen

november 2, 2011 Entertainment, Technologie No Comments

Mensen vinden het prettig als zij naar een 3D scherm kunnen kijken. In de bioscoop heb je hier een speciale bril voor nodig om een 3D film te kunnen zien, maar het geeft wat meer diepte, je krijgt meer het idee alsof je ergens bent en het echt mee kunt beleven. Dat is voor veel mensen een uitdaging en ze vinden het heerlijk dat ze het zo goed met eigen ogen kunnen beleven. Ook zijn er mensen bij die de 3D schermen niet zo prettig vinden, dat komt omdat zij andere schermen gewend zijn en het even wennen is. Toch kunnen de mensen er na een tijdje aan wennen en dan vinden zij het wel prettig om naar te kijken, maar het is even een momentopname als je de eerste keer de 3D schermen kunt bekijken, het is even wennen en je  moet even de tijd nemen om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Neem daarom deze tijd ook en zorg er voor dat je gaat bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Als de 3D schermen voor jou een goede mogelijkheid zijn en je staat er positief tegenover dan kun je dit natuurlijk aanschaffen, twijfel je nog of wil je nog even wennen dan kun je er even mee wachten, doe het als volgt:

-          Bekijk de mogelijkheden met 3D schermen;

-          Vergelijk de mogelijkheden van 3D schermen met de huidige schermen;

-          Schrijf de voor- en de nadelen op;

-          Bekijk wat je het liefste wilt doen, wel of geen 3D scherm;

-          Vraag anderen naar ervaringen over de 3D schermen;

-          Pak alle informatie bij elkaar en maak de keuze wat het voor jou gaat worden. Als je eens wat anders wilt en je staat open voor de 3D schermen dan kan dit een goede keuze zijn. Je ontdekt de voordelen direct.

Top

Copyright © 2011 All Rights Reserved.