De nieuwe 3 musketiers film

november 2, 2011 Film No Comments

De drie musketiers worden ook wel les trois mousquetaires genoemd. Het is een roman die is geschreven door Alexandre Dumas, een Franse schrijver. Dit boek werd in 1844 gepubliceerd en het boek is later ook verfilmd. Nu is er een film genaamd de drie musketiers en hierin wordt het verhaal nagespeeld van het boek. Natuurlijk zijn er ook wat dingen bij gekomen of weggehaald, maar voor jong en oud is het een leuke film om te bekijken. Er zijn verschillende mogelijkheden die je kunt doen, je kunt namelijk meteen naar de film gaan, maar je kunt ook eerst het boek lezen en dan de film gaan bekijken. Je weet dan al een beetje hoe het verhaal gaat en zo kun je jezelf nog beter verdiepen, maar toch kan het ook misleidend zijn. Als er dingen anders lopen dan is het misschien wat tegenstrijdig. Voor de kinderen is het daarom goed dat ze gewoon naar de film gaan en als ze het leuk vinden kunnen ze alsnog het boek gaan lezen. Maar bij de film is het verhaal meteen duidelijk doordat er wordt gesproken en er is een duidelijk beeld bij. Kinderen kunnen zich meteen inleven en zien hoe het er aan toe gaat. Je kunt met de kinderen deze film gaan bekijken, ze zullen er vast en zeker van gaan genieten. Ook voor jongeren en volwassenen is het een leuke film waar je een leuke tijd gaat hebben, zorg dat je een leuke avond gaat hebben zodat je ook heerlijk ontspannen naar de film kunt gaan kijken. Je kunt gaan lachen, maar ook de spanning en het avontuur staan nog steeds centraal bij de drie musketiers. Beleef het daarom nu zelf met deze nieuwe film in de bioscoop.

Top

Copyright © 2011 All Rights Reserved.